Tarieven

Het aantal gesprekken is vooraf niet te bepalen. Dit is mede afhankelijk van je hulpvraag, je probleem en je eigen inzet tijdens het traject. Jij bepaalt uiteindelijk hoeveel counselling sessies jij wilt volgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden;

Counselling aan huis

Voornamelijk vinden de gesprekken plaats bij de mensen thuis, op het werk, of op school. De counsellor komt dus naar jou toe.

Voordelen:
– In je eigen vertrouwde omgeving vinden de gesprekken plaats
– Prettig voor mensen die slecht ter been zijn
– Geen reistijd (KM-vergoeding bij afstand>20km )

Counselling per telefoon

Voordelen:
– Je bepaalt zelf waar je bent tijdens het gesprek ( bijv. thuis, of tijdens de pauze op je werk of op school)
– Prettig voor mensen die slecht ter been zijn
– Prettig voor mensen die meer privacy wensen
– Tarief is voordeliger
– Elke werkdag kan er tot 21.00 uur een sessie gepland worden.

 

Counselling op praktijklocatie

Indien geen mogelijkheden zijn voor counselling op locatie, dan kunnen de gesprekken  ook plaatsvinden op een praktijklocatie in Ulft en in Gendringen. Beide locaties zijn een nette praktijkruimte in een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Geen tot weinig hinder van verkeers-/omgevingsgeluiden die de sessies kunnen verstoren.

Tarieven

Omschrijving Duur van de sessie Kosten
Kennismaking/Intake Ca. 30 min. Geen
Individuele counselling Ca. 60 min. €   65, —
Relatie counselling Ca. 90 min. €   95, —
Counselling per telefoon Ca. 50 min. €   45, —

De tarieven zijn incl. de geldende BTW en excl. KM vergoeding.
Voor elke sessie ontvang je een rekening. Deze rekening kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar. De consulten zullen worden vergoed vanuit het aanvullend pakket door diverse zorgverzekeraars. Dit is mede afhankelijk hoe jij bent verzekerd.  Betaling binnen 7 dagen via overmaking op rekeningnummer van JWS Praktijk voor Counselling.

Voor het telefonisch counsellen ontvang je per e-mail een rekening. Het factuurbedrag dient dan uiterlijk dezelfde dag voordat het gesprek plaats vindt, op de rekening te staan van JWS Praktijk voor Counselling. De cliënt belt de counsellor op afgesproken datum en tijdstip.

Indien jij jouw consulten wilt declareren, is het verstandig eerst bij jouw eigen zorgverzekeraar na te vragen of zij counselling (op afstand) vergoeden. Counselling is ingedeeld in de rubriek Alternatieve behandelwijzen.

De gesprekken vinden alleen plaats op afspraak.

Counselling via e-mail is alleen mogelijk in combinatie met persoonlijke counselling . We spreken dan van te voren af hoeveel e-mails jij tijdens jouw traject wilt versturen voor een vast bedrag per periode.

Tarieven voor bedrijfscounselling worden op maat gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de situatie binnen de organisatie en rekening gehouden met de doelstellingen van het bedrijf.

 

 

Comments are closed.